На Воловецькому перевалі громадян профілактують від шахрайства... білбордами

На Воловецькому перевалі громадян профілактують від шахрайства... білбордами
Керівництво поліції Воловецького району ініціювало встановлення у місті білборда про найпоширеніші способи виманювання грошей шахрайським шляхом та розповсюдження друкованої продукції на дану тематику.

 

З ініціативи керівництва відділення поліції Воловецького району на в’їзді в райцентр встановлено білборд, який застерігає громадян, аби ті не стали жертвою шахраїв. Відповідні кольорові листівки дільничні офіцери поліціїроздавали й людям у самому Воловці. Правоохоронці також розказувалигромадянам про найпоширеніші способи виманювення шахраями коштів.

Останнім часом, як розповів очільник Воловецької поліції Олександр Пасічник,  у районі побільшало потерпілих від шахрайських дій. Зокрема, в поліцію звернулися з відповідними заявами вже 9 громадян. Вісьмом із них телефонували незнайомці, вимагаючи гроші за допомогу родичам, якіпотрапили в біду. Ще одна особа стала жертвою Інтернет-шахраїв під час купівлі товарів.

Аби люди не потерпали від подібних дій, керівництво Воловецькоговідділення поліції закликає їх бути обачними. А в разі втрати грошей – негайно звертатися по допомогу в поліцію.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

02 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів