Як вітали з ювілеєм колишнього головного прокурора Закарпаття

Як вітали з ювілеєм колишнього головного прокурора Закарпаття
Юрій Юрійович Бенца працював у системі прокуратури з 1974 року.

 

Відкриваючи сьогодні семінар для молодих спеціалістів, прокурор області Володимир Гаврилюк привітав екс-прокурора Закарпатської області, державного радника юстиції третього класу, заслуженого юриста України Юрія Бенцу, який днями відзначив прекрасний ювілей — 70-річчя — та вручив ювіляру Грамоту Генерального прокурора України.

Юрій Юрійович працював у цій системі з 1974 року. Починав свій прокурорський шлях слідчим Рахівської прокуратури, потім - старшим слідчим Ужгородської міської прокуратури.

Він 10 років займався слідством. Більше половини з них — працював слідчим з особливо важливих справ прокуратури Закарпатської області. З 1984 року вже займав керівні посади — прокурор міста Мукачева, Ужгорода, Мукачівського району, перший заступник обласного і останні 5 років перед виходом на пенсію очолював прокуратуру Закарпатської області.

Тож, від імені всього колективу прокурор області Володимир Гаврилюк висловив найщиріші вітання ювіляру і побажання міцного здоров'я, сімейного щастя і родинного затишку, радості й успіхів у будь-якій діяльності, творчої наснаги в усьому на многії, благії літа.

Юрій Бенца у свою чергу подякував за теплі слова і побажав теперішнім працівникам прокуратури і особливо молодим прокурорам завжди, при будь-яких обставинах, залишатися порядними і людяними, а також постійно підвищувати, як свій професійний рівень, так і збагачуватися інтелектуально. Для цього зараз є усі засоби, яких колись не було у нас, - сказав Юрій Юрійович, маючи на увазі мережу Інтернет. Тому слід використовувати їх  мудро і з користю.

Джерело: Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

03 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів