Санітарний день провели на річці Латориця водогосподарники Мукачева

Санітарний день провели на річці Латориця водогосподарники Мукачева
У результаті проведених робіт з благоустрою вивезено понад 480 мішків сміття.

 

Після проходження швидкоплинного дощового осіннього паводку 29-30 жовтня та зниження рівнів води на правобережній та лівобережній дамбах річки Латориця в м.Мукачево утворилися наноси з побутового пластикового сміття.

Для здійснення комплексу заходів з метою приведення до належного естетичного та санітарного стану територій поблизу водних об’єктів та каналів, у заплавах річок, на прибережних захисних смугах та водоохоронних зонах, на виконання наказу по Мукачівському МУВГ від 21.03.2017 р. № 43 «Про благоустрій населених пунктів та встановлення єдиного санітарного дня з очищення території зони діяльності управління», працівниками Мукачівського МУВГ у п’ятницю, 03 листопада, було проведено санітарний день з благоустрою лівобережної дамби та пойми річки Латориця на таких локаціях:

-  від пожежно-рятувального загону ДСНС- до а/д мосту вул.К.Беляєва –  760 м

-  від а/д мосту вул. Бєляєва до а/д мосту вул.Садова  - 900 м

-  від а/д мосту Садова до Монастиря, прибережна смуга вздовж парку Перемоги – 990 м

Всього прибрано -  2,65 км прибережних захисних смуг. В прибиранні взяли участь 20 працівників управління. Також  допомогу в вивезенні побутового сміття  управлінню надало КП Ремонтно-будівельне управління УМГ Мукачівського міськвиконкому. Вивезено понад 480 мішків, біля 8,0 м3 сміття.

Мукачівське МУВГ

 

05 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів