Мукачівець відстоює своє конституційне право на працю в суді

Мукачівець відстоює своє конституційне право на працю в суді
Вже відбулося перше судове засідання, де з’ясували, що сторона відповідача – центр позашкільної освіти як правонаступник Мукачівського центру туризму, краєзнавства, екскурсій і спорту учнівської молоді.

 

Більше 10 років Василь Шкріба пропрацював на посаді директора Мукачівського центру туризму, краєзнавства, екскурсій і спорту учнівської молоді. Проте у 2015 році було прийнято рішення ліквідувати організацію і перетворити її у складову Еколого-натуралістичного центру учнівської молоді.

У вересні 2016 року Закарпатський обласний адміністративний суд виніс рішення про скасування реєстраційних дій щодо припинення діяльності Мукачівського центру туризму, краєзнавства, екскурсій і спорту учнівської молоді.

Пан Василь в той час перебував за кордоном. Проте повернувшись на батьківщину вирішив звернутися до суду, щоб відстояти своє конституційне право. Позиція представників відділу освіти Мукачівського місьвиконкому наступна – відбулась реорганізація, раніше не звертався, зараз пропонували йому ставку на 18 год. керівником гуртка, але не погодився.

Проте чоловіка лише поновлення на теперішній посаді не задовольняє – тому він і звернувся до суду. Наразі вже відбулося перше судове засідання, з’ясували, що сторона відповідача – центр позашкільної освіти, як правонаступник.

Наступне судове засідання відбудеться у вівторок, 7 листопада, — тож далі буде...

Джерело: М-Студіо

 

05 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів