Розбій із застосуванням холодної зброї вчинив у Франківську закарпатець "під шафе"!

Розбій із застосуванням холодної зброї вчинив у Франківську закарпатець "під шафе"!
Його з "товаришем" по розбійному нападу місцева поліція затримала по "гарячих слідах".

 

У п'ятницю, 3 листопада, до прикарпатських правоохоронців звернулась 50-річна жителька одного із сіл району, яка повідомила про те, на залізничній станції двоє невідомих чоловіків, погрожуючи предметом, схожим на ніж, відкрито заволоділи її грошовими коштами та квитком.

Отримавши повідомлення, на місце події негайно виїхали працівники слідчо-оперативної групи, які в ході проведення першочергових заходів за «гарячими слідами» затримали зловмисників. Ними виявились двоє раніше судимих товаришів, 29-річний житель Городенківського району та 37-річний уродженець Закарпатської області. .

Як з’ясувалося, зловмисники будучи добряче на підпитку та перебуваючи в залі очікування залізничного вокзалу побачили потерпілу. Підійшовши до неї, один із них схопив жінку, а другий погрожуючи застосуванням предметом, схожим на ніж, заволоділи її грошовими коштами та квитком. Після чого налякана заявниця зателефонувала до правоохоронців, які по прибуттю на місце події й затримали підозрюваних неподалік від місця скоєння злочину.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження, передбачене ч.2 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років з конфіскацією майна.

Наразі зловмисників затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання судом міри запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Проводиться слідство.

Джерело: Прес-служба Національної поліції в Івано-Франківській області

 

05 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів