Яким він був, вечір "карибського блюзу", в ужгородській "ILKO Gallery"?

Яким він був, вечір "карибського блюзу", в ужгородській "ILKO Gallery"?
4 листопада в ILKO Gallery виступили Gregory BOYD & PETUKHOV trio.

 

Виконавську манеру Грегорі Бойда називають "карибським блюзом". Яскравий вокаліст з неповторним виконанням, один з кращих стилпаністів світу вперше приїхав до Ужгорода. Данець з американським корінням виконав авторські хіти, написані в повній відповідності до блюзової традиції, супроводжуючи усе звуками стилпану.

– Моє головне враження після виступу – це прекрасна аудиторія. Це справді фантастично. Люди були тут і зараз, вони добре проводили час, слухали, співали і танцювали. Під час виступу я сказав, що відчуваю себе в Україні як вдома. Це справді так. Тут дуже відкриті люди. Це дає мені змогу відчути себе добре, – каже Грегорі Бойд.    

В Ужгороді музикант виступив разом із PETUKHOV trio під керівництвом Олексія Петухова, який входить до "ТОП-10 кращих джазменів України".

– Ми познайомилися з Грегорі у 2013 році під час фестивалю в Одесі. Тоді він вперше приїхав до України, привіз свої стилпани. Це було дуже незвично. Грегорі просто підкорив усіх своєю енергетикою. Після цього успіху ми запланували тур і зараз ми в рамках нього відвідаємо кілька українських міст. Виступ в Ужгороді був справжнім святом музики. Особливо приємно, що слухачі були дуже активними і фактично також були учасниками виступу, – розповідає Олексій Петухов.

Джерело: ILKO Gallery

 

06 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів