Те, чим здивувала і ошелешила неформальна зустріч ковалів на Закарпатті

Те, чим здивувала і ошелешила неформальна зустріч ковалів на Закарпатті
Враженнями про цей захід на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук поділилася громадська активістка, захисник архітектурної спадщини Ужгорода та Закарпаття Ліна Дєгтярьова.

 

Уже традиційно у перші вихідні листопада кузня "Три Івана" в Перечині влаштовує неформальні зустрічі ковалів. Головним чином, це друзі організаторів і ці зустрічі є неформальними демонстраціями та обмін ідеями. Цього ж разу неформальна зустріч отримала умовну назву "скульптурний симпозіум".

Враженнями про цей захід на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук поділилася громадська активістка, захисник архітектурної спадщини Ужгорода та Закарпаття Ліна Дєгтярьова:

"Перший скульптурний симпозіум в кузні Три Івана. Без спонсорів, інституційних замовлень, олігархів і навіть без преси. Просто  зібралися з різних міст країни, закрилися від всіх справ і разом попрацювали. Свобода, як було колись і буде завжди в подібних подіях поза мейнстрімом. Думаю, це тренд наступних років.

Два тижні роботи в класному ландшафті - і в результаті об'єкти на межі якісного ленд-арту, бо вписані в простір як його невід'ємні частини. Ужгородська подія року за моєю версією. Улюблені художники-ковалі Ян Потрогош, Олег Путрашик, Ромко Кліщ, Сашко Буйвідт, Толік Криванич".

ї

 

06 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів