На прийом до міського голови Ужгорода Богдана Андріїва прийшли 44 ужгородці

На прийом до міського голови Ужгорода Богдана Андріїва прийшли 44 ужгородці
Традиційно, як і в перший понеділок кожного місяця, міський голова Ужгорода Богдан Андріїв сьогодні провів прийом громадян.

 

На прийомі також були присутні заступники Ігор Фартушок, Василь Гомонай та керівники окремих структурних підрозділів міської ради.

Найбільше було звернень щодо матеріальної допомоги, насамперед на лікування, бо в цьому на деякий час виникла «пауза» – готувався проект рішення, яке розглянуть на сесії депутати, про виділення коштів на Програму додаткових гарантій соціального захисту громадян у 2017 році, адже передбачені з початку року, а це вже близько 2 мільйонів гривень, використано.

Чимало звернень було також щодо виділення земельної ділянки, ремонтів дахів багатоповерхівок. Представники, голови ОСББ просили допомогти вирішити проблеми каналізації в підвалах, водовідведення на прибудинковій території, освітлення сходових кліток, роботи ліфтів тощо.

Літня жінка поскаржилася, що їй не провели перерахунок пенсії, ще двоє просили допомогти зі встановленням опалення, нарікали також на підприємців, які проводять реконструкцію сусідньої будівлі і через це у житловому домі протікає дах.

Загалом на прийом прийшло 44 ужгородці з 31 питання.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

06 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів