Красуні-студентки УжНУ стали моделями на Ukraїnian Fashion Bazaar

Красуні-студентки УжНУ стали моделями на Ukraїnian Fashion Bazaar
4-5 листопада в Ужгороді відбувся четвертий Ukraїnian Fashion Bazaar, на якому українські дизайнери мали нагоду представити власні напрацювання.

 

Модний захід, який започаткувала й організатором котрого в нашому обласному центрі є колишній доцент кафедри української мови УжНУ Ольга Мікула, зібрав не лише стильних ужгородок, а й фешн-блогерів, стилістів, баєрів. Модельєри запропонували глядачам beauty look та street fashion, а ще почесне журі й глядачі мали нагоду обрати кращу сукню, яку дизайнери створили спеціально для конкурсу «Біла орхідея».

Представили на Ukraïnian Fashion Bazaar не лише одяг для дорослих, а й для маленьких модників та модниць. Одна з моделей, четвертокурсниця філфаку Наталія Кузьмак, як модель бере участь у показах уже втретє, тож розповідає: «Це хороший досвід у цій ролі, додає впевненості в собі, розкутості. Тут багато студенток різних факультетів УжНУ, хоча найбільше з філфаку і факультету туризму та МК. Що цікаво, є не тільки старшокурсниці, а й навіть дівчатка 2-х курсів. Аудиторія щоразу ширшає, і стає помітно, що Ужгород цікавиться модою».

Упродовж двох днів перед модним показом відбулися цікаві лекції й майстер-класи, а між виходами моделей можна було відвідати шоу-рум, де оглянути й придбати модні речі й аксесуари. Першого дня до уваги глядачів представили еко-торби від ГО «Щасливі діти». Усі вироби – унікальні, бо ж створили їх учасники ІІІ Відкритого студентського конкурсу з живопису «Срібний мольберт». Придбати собі оригінальний предмет гардеробу, до речі, можна на благодійному аукціоні, що триватиме до 10 листопада, на сторінці громадської організації.

Ксенія Шокіна

Медіацентр УжНУ

 

06 листопада 2017р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів