Поліція Закарпаття розшукує 10-річного ужгродця та 18-річну мешканку села Великі Лучки

Поліція Закарпаття розшукує 10-річного ужгродця та 18-річну мешканку села Великі Лучки
Співробітники Ужгородського відділу поліції та Головного управління Національної поліції в Закарпатській області розшукують чотирикласника, який пішов у школу та не повернувся.

 

Вчора, 6 листопада, до поліції звернулася жителька Ужгорода, яка заявила про зникнення свого малолітнього сина – Віктора Свирида. Жінка розповіла, що її 10-річна дитина пішла зранку до школи та не повернулася до 21 год вечора. Поліція цілу ніч розшукувала дитину, проте місце знаходження Віктора досі невідоме.

Працівники поліції звертаються до всіх, хто володіє інформацією, що може допомогти у пошуках хлопчика, звертатися до Ужгородського відділу поліції, або на лінію «102».

Прикмети Віктора Свирида: на зріст 150 см, худорлявої тілобудови, волосся коротке та світле. На момент зникнення хлопчик був одягнений у коричневу куртку, чорну шапку, темні джинси та чорні кросівки.

Також мукачівські поліцейські розшукують 18-річну мешканку села Великі Лучки.

Кіенок Каріна, мешканка с.В.Лучки Мукачівського району 6 листопада ввечері, близько 19.00 год пішла з дому і не повернулася. За фактом зникнення дівчини слідчий Мукачівського відділення відкрив кримінальне провадження. Дівчину оголосили у розшук.

Із заявою про зникнення своєї прийомної дочки до правоохоронців Мукачівщини звернувся батько зниклої. Чоловік повідомив, що дівчина пішла гуляти з друзями і не повернулася, на телефонні дзвінки не відповідає.

Прикмети зниклої: зріст 150-155 см, худорлявої тілобудови, волосся чорне довге. Дівчина була одягнута в светер білого кольору, чорну пухову безрукавку , джинси синього кольору та кросівки червоного кольору марки «Adidas». При собі дівчина мала чорну сумку з особистими речами.

Усі, хто володіє інформацією, щодо місцезнаходження зниклої, просимо звертатись за телефонами: 050 967 67 30, «102» або до найближчого відділення поліції.

Відділ комунікації 

поліції Закарпатської області

 

07 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів