Смертельна ДТП на Рахівщині: загинули троє осіб, ще двоє – у лікарні

Смертельна ДТП на Рахівщині: загинули троє осіб, ще двоє – у лікарні
У результаті ДТП у селі Великий Бичків померли троє осіб, ще двоє – опинилися у лікарні. Їх стан характеризують як важкий.

 

Учора, 6 листопада, о 23:30 на лінію «102» надійшло анонімне повідомлення про аварію у смт Великий Бичків. На місці автопригоди працювала слідчо-оперативна група. Як з‘ясували слідчі, водій автомобіля «Mitsubishi Outlander», рухаючись автодорогою у смт Великий Бичків, неподалік автозаправної станції не впорався з керуванням і допустив зіткнення з деревом. У результаті аварії 23-річний пасажир помер на місці аварії, ще двоє – 17-річний та 21-річний – пасажири померли у кареті швидкої допомоги. Крім того, двоє пасажирів авто – перебувають у лікарні. Їх стан лікарі характеризують як важкий. Потерпілих помістили до реанімації.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху,, якщо вони спричинили загибель кількох осіб.

Стосовно водія автомобіля 22-річного мешканця села Водиця поліцейські вирішують питання про обрання міри запобіжного заходу. Наразі його затримали згідно статті 208 КПК України «Затримання уповноваженою службовою особою». В нього відібрали взірці крові на вміст алкоголю.

Якщо провину водія доведуть, йому загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років, передає відділ комунікації поліції Закарпатської області.

 

07 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Ех 2017-11-12 / 12:31:17

    Позор такуй поліції і її начальству.а саме по причині не відпустити людину на похорони до брата.бездушні роботи.і загадкова дтп.і як завжди гаі все вияснили і встановили причину .молодці браво їм.нехай Бог вам верне за ваші діла сторицею.

  2. Христина 2017-11-07 / 21:31:01

    Знаете ви призвища загиблих ?

  3. 2017-11-07 / 18:47:30

    Боже????????????????