Новенькі шкільні автобуси поїхали до 13 шкіл Закарпаття

Новенькі шкільні автобуси поїхали до 13 шкіл Закарпаття
Сьогодні, 7 листопада, на площі Народній в Ужгороді відбулася передача нових шкільних автобусів для загальноосвітніх шкіл 12-ти районів Закарпаття.

 

В урочистій атмосфері нові транспортні засоби передав малечі та керівникам шкіл голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль і голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс.

Загалом автобуси вартістю 21 мільйон 834 тисячі 900 гривень стали частиною автопарку 12-ти сільських шкіл Хустського, Берегівського, Тячівського, Великоберезнянського, Воловецького, Виноградівського, Іршавського, Мукачівського, Перечинського, Рахівського, Свалявського, Ужгородського районів та ЗОШ №4 міста Хуст.

Це не перша передача шкільних автобусів навчальним закладам Закарпатської області. Протягом 2016 року замість 20-ти вилучених на потреби АТО шкільних автобусів закарпатські школи отримали 27 нових транспортних засобів.

«У 2017 році це єдина партія придбаних шкільних автобусів. Вони поїдуть до усіх районів, окрім Міжгірського, який забезпечений шкільними автобусами. Ще один автобус отримає хустська школа замість того, який свого часу вилучили в АТО. Однак робота з поліпшення автопарку закарпатських шкіл триває постійно. Так, на сьогодні наші школи потребують 4 автобуси для перевезення діток з інвалідністю, тобто тих, що пересуваються на візочках…», – розповіла директор департаменту освіти та науки Закарпатської ОДА Ганна Сопкова.

uzhgorod.net.ua

 

07 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів