На патрулювання в Ужгороді 28 новоспечених полісменів вийдуть уже в кінці грудня

На патрулювання в Ужгороді 28 новоспечених полісменів вийдуть уже в кінці грудня
Ужгородські патрульні відновили щомісячну акцію «Кава з шефом». Цього разу участь у ній взяли і колеги з Донецька та Луганська, які приїхали до обласного центру Закарпаття з навчальним візитом.

 

Начальник патрульної поліції Ужгорода та Мукачева, Юрій Марценишин розповів – наразі зменшилася кількість екіпажів обслуговування. Якщо на старті в Ужгороді їх було 11, то зараз всього 5. Це неабияк зменшує продуктивність роботи та унеможливлює прийняти велику кількість викликів одночасно. Однак уже в  грудні до роботи приступлять новоспечені поліцейські, які зараз проходять навчання.

Юрій МАРЦЕНИШИН, начальник патрульної поліції Ужгорода та Мукачева:

28 грудня виходить 28 нових патрульних. В січні виходить ще 27. У лютому близько 10-ти. І от зараз триває наступний набір. Близько 15-17 осіб ми плануємо набрати.

Однією з нагальних проблем в Ужгороді залишається наркоторгівля. Кожного дня поліцейські виявляють 1-2 випадки зберігання та розповсюдження цих речовин. Окрім того, з 17-го вересня патрульні виконують нові повноваження у сфері безпеки дорожнього руху. Штат працівників у новому відділі складається з 9-ти осіб. За словами керівництва – цього недостатньо і його потрібно розширювати, оскільки обсяги роботи великі.

Джерело: УжІнформ

 

08 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів