Останні теплі дні осені додали Ужгороду золота й багрянцю

Останні теплі дні осені додали Ужгороду золота й багрянцю
Цей тиждень в Ужгороді, за прогнозами синоптиків, стане останнім теплим тижнем осені 2017 року. Однак листопад лише додав яскравих барв обласному центру Закарпаття.

 

За інформацією синоптиків, Ужгород найближчими днями очікує поступове зниження температури – спочатку до 6-7° тепла, а ближче до кінця наступного тижня термометри можуть показати позначку 0°. Окрім того, вже цими вихідними нас очікують опади у вигляді дощу.

Та у п′ятницю і суботу ми ще зможемо насолоджуватися і сонечком, і відносним осіннім теплом. А головне – барви ужгородської осені не можуть не тішити око. Попри сезонні холоди Ужгород продовжує квітнути. На площі Народній розстелилися галявини маргариток, на головній клумбі перед Закарпатською ОДА й досі квітнуть чарівні троянди. На вулиці Ракоці клумби прикрашають чорнобривці, хризантеми, айстри, майори… Липова алея вкрилася золотом. Сквер Героїв Майдану накрило яскравою ковдрою з листя, а кущі барбарису перефарбувалися у неймовірний багряний відтінок.

А є краса, яку очі поки не помічають. Так, замість тисяч кущів хризантем вже висаджено близько 15 тисяч тюльпанів. Вже навесні вони прикрасять міські клумби, дорожні кола, парки та сквери.

Ще один привід не надто сумувати через осінню прохолоду – це теплі заходи в Ужгороді. Саме на початок холодів цього року припадає старт триденного ювілейного фестивалю молодого вина «Закарпатське божоле – 2017». Вже 17-19 листопада тисячі містян та туристів зберуться на улюблене свято в Ужгороді.

Отож насолоджуймося теплом, красою, барвами осені! Жодна палітра фарб не містить такого багатства кольорів, якими нагородила золота пора наше місто!

uzhgorod.net.ua

 

09 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів