Програму підготовки до продажу земельних ділянок на 2018-2020 роки підтримали більшість ужгородських депутатів

Програму підготовки до продажу земельних ділянок на 2018-2020 роки підтримали більшість ужгородських депутатів
Програму підготовки до продажу земельних ділянок на 2018 – 2020 роки підтримали сьогодні більшість депутатів Ужгородської міської ради. У документі йдеться, що в Ужгороді впродовж 2013 – поточного періоду 2017 року укладено 34 цивільно-правові угоди, загальна площа переданих у власність земельних ділянок за такими угодами – 3,63 га.

 

Програма реалізовуватиметься з урахуванням кількості звернень зацікавлених осіб щодо викупу земельних ділянок та прийнятих Ужгородською міською радою рішень у порядку визначеному законодавством.

Фінансування програми буде проводитися за рахунок коштів бюджету розвитку міста Ужгорода. Витрати на оплату послуг суб’єктів оціночної діяльності з виготовлення звітів про експертну грошову оцінку земельних ділянок здійснюватимуться після 100 % сплати зацікавлених осіб (щодо яких Ужгородською міською радою прийнято рішення про надання дозволу на розроблення експертної грошової оцінки землі) розміру авансового внеску, граничні розміри якого визначені Земельним кодексом України.

Чергова сесія Ужгородської міської ради розпочала свою роботу. У залі присутні 35 депутатів

Сесія в Ужгородській міськраді: "Кірпічка" залишається зеленою зоною!

 

09 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів