Економічний ефект від діяльності оперативних підрозділів ДФС Закарпаття – відшкодовано понад 4 млн грн збитків

Економічний ефект від діяльності оперативних підрозділів ДФС Закарпаття – відшкодовано понад 4 млн грн збитків
З початку року за матеріалами оперативного управління податкової ГУ ДФС у Закарпатській області внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості щодо 43 кримінальних проваджень, 7 з яких належать до тяжких та особливо тяжких. Відтак наразі державі відшкодовано збитків по кримінальних провадженнях на загальну суму понад 4 млн 151 тис. грн.

 

Працівники оперативного управління органів ДФС Закарпаття припинили 19 фактів незаконного виробництва та обігу підакцизних товарів, внаслідок чого вилучено товарно-матеріальні цінності підакцизної групи на загальну суму понад 15,2 млн грн. Зокрема, з них: 408 812 пачок тютюнових виробів; 25 дал спирту; 328,65 дал лікеро-горілчаних виробів; 48,8 тонн паливно-мастильних матеріалів та 145 акцизних марок.

Також з початку року на території області виявлено та ліквідовано 2 підпільні цехи з виробництва фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів.

Наразі, задля посилення протидії незаконному виготовленню та обігу підакцизних товарів, оперативне управління ГУ ДФС у Закарпатській області проводить на території області операції «Акциз-2017» та «Рубіж-2017».

Нагадуємо, що допомогти виявити порушників у сфері реалізації фальсифікованих та недоброякісних підакцизних товарів може будь-хто з громадян. У випадку виявлення підозрілої або підробленої підакцизної продукції, інформуйте співробітників оперативного управління ДФС області за тел.: 2-49-11 та 61-29-84.

ДФС у Закарпатській області

 

09 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів