Львів’янин - а не закарпатець! - придбав перший квиток на Sziget 2018

Львів’янин - а не закарпатець! - придбав перший квиток на Sziget 2018
Однак головне те, що придбав його українець!

 

Найперший квиток на фестиваль Sziget 2018 купив українець. З-поміж прихильників фестивалю з більш ніж 100 країн світу, які щороку відвідують Острів Свободи, саме Томаш Цюп’як зі Львова відкрив рахунок мультикультурній публіці #Sziget2018. 

Продаж квитків на один із найбільших фестивалів Європи, який відбудеться 8-15 серпня 2018 у Будапешті, стартував вчора. Він почався акцією Szitizen Prime, яка пропонувала всього 24 години на те, щоб одним із перших купити квиток на фестиваль за найнижчою ціною, а також отримати ексклюзивний пакунок подарунків, що надійде прямо додому. Саме в цій акції Томаш перший став власником тижневого квитка на Sziget 2018. 
 
2018 рік відкриває в житті Sziget нову сторінку – Острів Свободи розпочинає наступні 25 років під цьогорічним гаслом “Love Revolution”. Sziget нагадує, що всі ми різні: ми приїжджаємо з різних куточків світу, говоримо різними мовами, сповідуємо різні релігії, маємо різний колір шкіри, різні інтереси і смаки, різні приорітети. Однак, коли всі ми збираємося разом, ми можемо усвідомити, що сила нашого різноманіття об’єднує нас, і разом ми здатні змінити оточуючий нас світ.
 
“Cпільнота Sziget формувалася 25 років, щоб створювати тимчасову “країну мрії” на один тиждень на рік, яка б ставала європейським центром культурних і мистецьких зустрічей,” – говорить Генеральний директор Sziget Tamás Kádár. – “Меседж Love Revolution підсумовує і підтверджує цінності, які лежали в основі Sziget і які він представляв уже чверть століття.”
 
Приєднатися до фестивалю цього року надихає афтермуві Sziget 2017. 7-хвилинне відео демонструє унікальні незабутні моменти ювілейного Sziget і сігетців із різних країн, які розповідають що “Острів Свободи” значить для них.
 
Джерело: Sziget Festival Україна

 

09 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів