«АвтоТак»: придбайте автомобіль вигідно

«АвтоТак»: придбайте автомобіль вигідно
Придбати власну автівку мріє практично кожен українець. Але з огляду на сучасний стан економіки зробити це складно. Хтось довгий час збирає кошти, хтось бере кредит у банку під захмарні відсотки, хтось вирішує купити автомобіль, який вже був у вжитку. Всі ці варіанти гарні, але мають негативні наслідки: знецінення грошей, значна переплата, неналежний стан авто тощо. Як тоді бути? Вихід є! Програма придбання у групах «АвтоТак» від компанії «АВТО ПРОСТО»!

 

Головні моменти програми «АвтоТак»

Щоби зрозуміти переваги програми «АвтоТак», необхідно знати як вона працює. Отож люди, що бажають придбати авто, але не мають достатніх коштів, створюють групу, кожного місяця сплачують обов’язкові платежі на загальний рахунок цієї групи, а адміністратор групи слідкує за виконанням умов, справністю виплат та, після накопичення необхідної суми, закуповує автомобілі в офіційного постачальника «УкрАвто». Також в обов’язки адміністратора входить розподіл автомобілів між членами групи та їхня видача. Компанія «АВТО ПРОСТО» надає послуги адміністратора на підставі ліцензії. Її діяльність суворо контролюється державними органами. За надані послуги учасники сплачують 0,5% від вартості автівки у складі щомісячного внеска.

Для укладання договору треба завітати до одного з 55 салонів «АвтоТак». З собою необхідно мати лише паспорт та ідентифікаційний код. А також сплатити разовий внесок у розмірі 4% від обраної моделі та марки автомобіля за внесення договору у систему та створення групи.

Чому українці обирають «АвтоТак»

  • Прозорість. Всі деталі чітко вказані у договорі, який можна прочитати на офіційному сайті програми http://www.autotak.com.ua. Розподіл автомобілів є відкритою процедурою та здійснюється з урахуванням сплачених кожним учасником коштів.
  • Широкий асортимент автомобілів різної цінової категорії.
  • Вигідні умови у порівняні з автокредитуванням.
  • Доступність. Щомісячні платежі можуть дозволити собі майже кожний середньостатистичний українець.
  • Вплив на строк отримання автівки. Кожен учасник може за власним бажанням сплачувати додаткові аванси, суму яких визначає самостійно, з урахуванням своїх фінансових можливостей.
  • Гарантія. Кожний учасник групи гарантовано отримує автомобіль, навіть при справній сплаті мінімальних внесків.

Звісно, у потенційних учасників існують певні сумніви. Як правило, через негативні відгуки на форумах. Але понад 46 000 українців вже отримали ключі від власних новеньких автомобілів завдяки механізму придбання в групах. Це яскравий приклад, того що придбання в групах та зокрема програма «АвтоТак» дійсно працюють!

 

10 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Стас 2018-01-29 / 22:01:57

    Получил машину я не сразу, пришлось ждать чуть больше 2 лет. Но менеджер автотак меня предупредила, что получение может затянуться, если я не буду активно платить. У меня не было возможности платить больше, потому я выплачивал каждый месяц тот минимум, который был по карману. Свою Авео я получил, стараюсь аккуратно ездить, уж больно тяжко она мне досталась

  2. Тарас 2018-01-24 / 11:39:50

    особисто я вважаю шо купувати у такий спосіб це розумно. По перше, можна самостійно визначити для себе розмір щомісячної сплати , по друге відсоток переплати незначний, і шо саме головне, оформлення просте и не займає багато часу. Я отримав своє авто вже за рік.

  3. Лиля 2018-01-23 / 13:29:31

    получила права и долго не могла определиться какую я хочу машину и где буду ее покупать. Думала покупать б/у, но муж отговаривал. Всей суммы на новую у нас не было на тот момент. Спустя некоторое время от друзей узнали про авто так. Поначалу все казалось махинацией, но когда кум приехал на новенькой шевроле, все сомнения отпали. Вот сейчас осталось сделать еще 6 выплат и машина наша. Жду не дождусь