В Ужгороді можна отримати найголовніші документи при народженні дитини безпосередньо в пологовому

В Ужгороді можна отримати найголовніші документи при народженні дитини безпосередньо в пологовому
Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв та начальник Управління державної реєстрації актів цивільного стану Департаменту державної реєстрації та нотаріату Міністерства юстиції України Ірина Дубиківська, яка приїхала з Києва, сьогодні в ужгородському пологовому будинку вручили свідоцтва про народження та реєстрацію місця проживання батькам немовлят Даніели, Мілени, Ліри, Ростислава та Марка.

 

Уже понад рік можливість отримати найголовніші документи при народженні дитини безпосередньо в пологовому запроваджено на Закарпатті як пілотний проект і практика та популярність у батьків довела, що це дуже потрібно родинам. Адже, кажуть батьки, це значно спрощує клопоти з документами, економить час для сімейних справ та уваги новонародженому малятку.

Щасливих мам і татусів, серед яких не лише ужгородці, вітали сьогодні також начальник департаменту юстиції Закарпатської ОДА Руслана Натуркач, головний лікар міського пологового Олег Онопко.

Міський голова Богдан Андріїв зазначив, що з часу дії цих послуг видано вже більше тисячі свідоцтв, побажав діткам – здоров’я, щасливої долі, а батькам – миру, достатку, терпіння і запросив ще приїздити народжувати в Ужгород, адже в медзакладі дуже хороші умови, сучасне устаткування і висококваліфікований персонал.

Жінка з Хуста, яка вже вдруге стала мамою саме в ужгородському пологовому, сказала, що справді, їй і лікарня подобається, і довіряє вона саме її фахівцям.

 

10 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів