Непримиренну війну "екологічним варварам" оголосили на Закарпатті

Непримиренну війну "екологічним варварам" оголосили на Закарпатті
Об’єднавши зусилля відповідних природоохоронних та правоохоронних структур.

 

Незважаючи на те, що на території Тячівського району існує більш з десяток об’єктів, де офіційно проводиться розчистка русел річок і кожний бажаючий може з їхніх приоб’єктних складів придбати для себе піщано-гравійну суміш для своїх потреб, все ж таки знаходяться ділки, які порушуючи чинне законодавство, без відповідних дозвільних документів, узгоджених відповідними установами місць та внеску відповідних коштів до держбюджету  проводять видобуток і вивіз грунту з русел річок, чим наносять немалу шкоду навколишньому природному середовищу.

Але держава, об’єднавши зусилля відповідних природоохоронних та правоохоронних структур, бореться і надалі боротиметься з такими ганебними явищами.

Ось такий випадок стався 31.10.2017 року в смт. Дубове, коли начальником Тячівського МУВГ Стойка С. С було виявлено незаконний забір гравію з русла р. Тересва, про що негайно було повідомлено Тячівський відділ поліції, працівники якого спрацювали оперативно та на гарячому спіймали правопорушників та провели необхідні слідчі дії.

В подальшому, долю правопорушників буде вирішувати суд. Надіємось що це стане уроком і для інших людей, які задумали порушувати закони держави.

Джерело: Тячівське МУВГ

 

10 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів