Закарпаття залишиться без"смотрящих" від НБУ

Закарпаття залишиться без"смотрящих" від НБУ
У зв’язку з ліквідацією Управління Національного банку України в Закарпатській області в Ужгороді з 1 грудня припиняється приймання поштової кореспонденції на його адресу.

 

На адресу Закарпатської облради надійшов лист від Національного банку України, в якому повідомляється, що у зв’язку з ліквідацією Управління Національного банку України в Закарпатській області (поштова адреса: пл. Пушкіна, 1, м.Ужгород) реформуванням регіональної мережі Національного банку України, з 1 грудня 2017 року припиняється приймання поштової кореспонденції, надісланої до Національного банку за вищезазначеною адресою.

Листування з питань, що належать до компетенції Національного банку України, здійснюватиметься за поштовими адресами: вул. Інститутська, 9, м.Київ, 01601 та вул. Коперника, 4, м.Львів, 79005 (щодо отримання довідок про офіційний обмінний курс гривні до іноземних валют, банківських металів і ціни на дорогоцінні метали в брухті та приймання декларацій про валютні цінності, доходи та майно, що належать резиденту України і перебувають за її межами).

 

10 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів