Ветерани з Мукачева – чемпіони Закарпаття

Ветерани з Мукачева – чемпіони Закарпаття
У суботу, 11 листопада на мукачівському стадіоні «Харчовик» відбувся фінальний матч обласного чемпіонату з футболу серед команд ветеранів (+40), в якому місцеві «Карпати» приймали ветеранів з Виноградівщини – ФК «Севлюш».

 

Господарі поля домінували на полі й дуже скоро відкрили лік голам. Пенальті реалізував Антон Лендєл на 14-й хв. А через десять хвилин нападник мукачівців майстер спорту міжнародного класу Мирослав Бундаш подвоїв перевагу мукачівців.

Проте після перерви виноградівці зуміли два м’ячі відквитати - Сергій Чейпеш та Іван Фурик. Та все ж крапку в матчі поставив мукачівець М.Бундаш, який робить дубль у цьому поєдинку. Ще до завершення матчу виноградів ці могли відновити паритет та Іван Білак не зміг реалізувати свою нагоду. Тож – 3:2 перемагають мукачівські «карпатівці», які зберігають за собою звання чемпіонів краю в цій віковій групі.

Після матчу було відзначено кращих гравців, а також начальників команд-призерів: відповідно Ярослава Улинця (Мукачево), Віталія Макара (Виноградів), Тараса Тулайдана (Ужгород); Олександра Пересту (Мукачево), Адальберта Сверенка (Виноградів), Юрія Свистака (Ужгород).

Нагороджував переможців та призерів чемпіонату голова федерації футболу Закарпаття Іван Дуран. До слова, Іван Петрович запропонував провести зимовий кубок серед ветеранських команд у цій віковій групі. Для цього в селищі Середнє навіть буде безкоштовно виділено стадіон. Тож вже взимку на ветеранів чекають нові футбольні баталії.

 

13 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів