З думкою про майбутнє: лісівники Берегівщини провели толоку

З думкою про майбутнє: лісівники Берегівщини провели толоку
Цими вихідними в с. Яноші працівники адмінапарату Берегівського держлісгоспу організували та провели толоку. Молодь разом зі старшими колегами в останній теплий осінній день прибирали сухе листя в парку на території лісгоспу.

 

Окрім того лісовими браттями було проведено озеленення парку, посадка декоративних дерев та кущів. Участь у заході прийняли і жінки, хоча, це не є легка робота, але посаджені дерева - це майбутнє, парк буде квітнути і зеленіти та буде дарувати людям красу.

«Погода була сприятливою для наших планів навести лад у парку, де у вихідні часто відбуваються весільні церемонії і його обожнюють молодята. А ще у парку відпочивають батьки з дітьми, пенсіонери та молодь. Ми впевнені в тому, що якщо кожен громадянин по можливості буде брати участь у толоках, тоді все навколо буде красивіше», – зазначив директор Берегівського держлісгоспу Богдан Шойного.

«Всі отримали від роботи задоволення, маючи чудовий настрій. Будемо мати чисту прибрану територію, адже чисто не там де прибирають, а там де не смітять» - висловилась інженер по рекреаційному благоустрою Світлана Черничко.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

 

13 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів