В мешканця Ужгородщини поліція вилучила мішок звеселяючої "травички"

В мешканця Ужгородщини поліція вилучила мішок звеселяючої "травички"
Правоохоронці встановили особу чоловіка, який зберігав вдома наркотики у особливо великих розмірах. За даним фактом розпочато слідство.

 

Вчора, 12 листопада, виїхавши за викликом про сімейну сварку, поліцейські Ужгородського районного відділення поліції знайшли у мешканця Соломонова 5 кілограмів наркотичної речовини. Про те, що 38-річний чоловік приніс додому марихуану і спровокував конфліктну ситуацію, до поліції заявив його батько. Зі слів чоловіка, його син приніс додому мішок з невідомою речовиною, зачинився у кімнаті, а згодом втік через вікно.

 Поліція, що прибула за викликом встановила, що у мішку є наркотична суміш, зовні схожа на марихуану. Загальна вага пакунку – близько 5 кілограмів.

 За даним фактом правоохоронці розпочали слідство. Наразі вже відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України, тобто Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

 Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна.

Наркотичну речовину вилучили і направили на експертизу. Місце знаходження 38-річного ужгородця  встановлюється.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

13 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів