Ужгородський університет розширює співпрацю з Університетом ветеринарної медицини та фармації у м.Кошіце

Ужгородський університет розширює співпрацю з Університетом ветеринарної медицини та фармації у м.Кошіце
У вівторок, 7 листопада, у Кошицях (Словаччина) відбулася зустріч представників Ужгородського національного університету, проректора з науково-педагогічної роботи і міжнародних зв’язків Мирослави Лендьел, керівника відділу міжнародних зв’язків Оксани Свєженцевої та доцента кафедри генетики, фізіології рослин та мікробіології біологічного факультету Марини Кривцової з представниками Університету ветеринарної медицини та фармації у м.Кошіце на чолі з проректором, професором Зітою Фаіксовою, PhD.

 

В ході робочої зустрічі учасники обговорили діючі, та перспективні проекти співпраці, зокрема у сфері академічного обміну. Особливу увагу звернули на  здобуття стипендій для навчання магістрів та аспірантів за спеціальностями "фармація", "генетика", "фізіологія рослин" та "мікробіологія". Даний освітній обмін відбувається в рамках стипендійної програми Erasmus+, та розрахований на другий семестр 2017-2018 навчального року.

Важливо, що конкурс на здобуття стипендій для навчання студентів магістратури та аспірантури триватиме включно до 14 листопада 2017 року. Детальніше з його умовами можна ознайомитися за посиланням.

Також під час міжнародної зустрічі погодили освітньо-науковий обмін викладачів університетів, який також відбудеться в рамках програми Erasmus+, та розпочнеться   з другого  семестру 2017-2018 навчального року.

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

 

14 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів