Двісті юних каратистів з’їхалися до Мукачева

Двісті юних каратистів з’їхалися до Мукачева
Двісті спортсменів з’їхалися до міста над Латорицею, щоб взяти участь у відкритому чемпіонаті Закарпатської області з кіокушинкай карате серед дітей, юнаків, юніорів у розділі «куміте» та відкритій першості КОДЮСШ «Спартак» серед початківців.

 

Відтак на татамі розпочалися поєдинки, спортсмени розіграли 34 комплекти нагород.

Як зазначив Ігор Капура у коментарі виданню Mukachevo.today, у змагання взяли участь спортсмени з Нововолинська, Тернополя, Львова, Львівської області, Ужгорода, Ужгородського району, Мукачева, Мукачівського району.

За результатами змагань буде сформовано склад збірної Закарпаття, яка представить область на чемпіонаті України, що відбудеться у грудні місяці. Також І. Капура додав, що для мукачівських спортсменів СК «Тріумф» змагання стануть ще й відбірковими щодо участі в чемпіонаті Мукачева серед дітей віком 4-7 років, який також заплановано на останній місяць року.

На татамі вирували зовсім не дитячі спортивні пристрасті: жоден з юних каратистів не поступався супернику, не втрачав волі до перемоги до фінального сигналу поєдинку. Вразили виступи наймолодших спортсменів, яким ледве виповнилося 6 рочків, на висоті були дівчата, які продемонстрували чудову техніку й справжню силу волі та бажання стати найкращою.

Переможців змагань нагороджено грамотами, медалями та Кубками. Приємну місію вручення нагород здійснив президент федерації кіокушинкай карате Закарпаття Ігор Капура та молоді тренери, які допомагали у проведенні змагань й здійсненні суддівської роботи.

 

15 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів