Ужгородські тхеквондисти отримали інвентар для змагань на міжнародному рівні

Ужгородські тхеквондисти отримали інвентар для змагань на міжнародному рівні
Ужгородська міська федерація тхеквондо (ВТФ) отримала у подарунок спортивний інвентар, необхідний для перемог на всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

 

Два жилети з електронними датчиками DAEDO, два протектори стопи DAEDO GEN2, комунікаційну плату DAEDO та шість шоломів з захисною маскою вручили спортсменам меценат Юрій Бережник, власник ГРК Прага та Олександр Салай, директор ГРК Прага.

«Інвентар є дуже важливим для подальших тренувань збірної команди Ужгородської міської федерації тхеквондо (ВТФ), оскільки дасть можливість тренуватись на більш високому рівні (за міжнародними стандартами) та покращити результативність виступу наших спортсменів на змаганнях всеукраїнського та міжнародного рівнів,- коментує Віктор Машкаринець, голова «Ужгородської міської федерації тхеквондо. - За невеликий термі роботи нашої організації спортсмени ставали переможцями та призерами престижних міжнародних турнірів з олімпійського виду тхеквондо (версія ВТФ) як в Україні, так і Словаччині. Громадська організація діє на основі благодійних внесків, і ми вдячні керівництву «Праги» за вагомий вклад у розвиток тхеквондо (ВТФ) в Ужгороді.

 

15 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів