Нацгвардійці допомагають Ужгородському реабілітаційному центру

Нацгвардійці допомагають Ужгородському реабілітаційному центру
Уже майже рік триває тісна співпраця між військовослужбовцями 4 батальйону 2 Галицької бригади Національної гвардії України, що дислокується в Ужгороді та місцевим реабілітаційним центром, який опікується не лише дітьми з інвалідністю, а й дорослими.

 

За допомогою небайдужих громадян міста та волонтерів гвардійці організували для центру доставку нових меблів та побутової техніки. На ліжках люди з особливими потребами матимуть змогу відпочити після насиченої роботи, адже в цьому центрі вони створюють різноманітні вироби своїми руками: вази, кошики, свічки, вишиті картини. Після цього оригінальну продукцію продають на виставках та за виручені кошти купують необхідні матеріали.

«Вони не бояться звернутись до нас по допомогу, - розповідає командир 4 батальйону майор Олег Конопляник, - а ми в свою чергу з радістю йдемо їм на зустріч. Потреби у них різні й від будь-якої допомоги вони не відмовляються. У медико-соціального реабілітаційного центру «Дорога життя» існує кілька реабілітаційно-педагогічних корпусів, в яких різні напрямки роботи. Цього разу нам вдалось допомогти відділенню, яке займається трудовою терапією для підлітків та дорослих».

Гвардійців відвідувачі центру знають і люблять, деяких називають на ім’я, бо запам’ятали через часті відвідини. У військових вони бачать лише підтримку, бажають завжди їх потримати за руку чи просто обійняти.

Новікова Аліна, офіцер групи інформації і комунікації   

 

16 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів