Ужгородський радіоведучий Олексій Уманський запрошує студентів до роботи над новим проектом

Ужгородський радіоведучий Олексій Уманський запрошує студентів до роботи над новим проектом
Крім теми запуску проекту, присутні говорили з гостем і про його багаторічний досвід роботи на «Тиса ФМ», казуси в ефірах та переваги радіо над телебаченням

 

Олексій Уманський – той, кого можна дуже часто почути, але й нерідко – побачити (до прикладу, на різних культурних тусовках Ужгорода). 14 листопада ведучий ранкового ефіру «Тиса ФМ» завітав до прес-клубу молодого журналіста «Медіаперспективи», аби розповісти про свій новий проект – закарпатське інтернет-радіо «Єден».
 
Наталія Толочко

Модератором зустрічі стала викладач кафедри журналістики Наталія Толочко. Вона представила Олексія (до речі, колишнього студента кафедри), розповіла про мету заходу та закликала долучатися до бесіди з гостем.

Найперше, ведучий розповів про те, що означає його новий задум. Інтернет-радіо «Єден» – радіо для однієї людини. Його ефіри та плейлисти будуть стосуватися щодня іншого щасливчика, а в студії зможуть пробувати себе в ролі ведучого чи диджея не професіонали, а аматори. Фінансуватиметься нове закарпатське радіо за кошти слухачів. Сума ж місячної «передплати» становитиме близько 30 гривень.

Студентам кафедри журналістики Олексій розповів про те, як виникла подібна ідея та чого вдалося наразі досягти. Так, за допомогою френдрайзингу через Facebook активіст зібрав кошти на найпотрібнішу техніку та орендував приміщення в центральному Будинку побуту. Зараз майже закінчується розробка сайту інтернет-радіо, а головне – триває пошук активних і творчих охочих заповнювати радіоефіри «Єдного». Студенти, які відгукнуться на запрошення Олексія, зможуть пропонувати й одразу реалізовувати власні сміливі ідеї, а також отримати перший досвід роботи на радіо.

Крім теми запуску проекту, присутні говорили з Олексієм і про його багаторічний досвід роботи на «Тиса ФМ», казуси в ефірах, і загалом – переваги радіо над телебаченням. Урешті студенти подякували гостеві за візит до прес-клубу та пообіцяли контактувати у разі наявності свіжих ідей та бажання попрацювати разом.

Антоніна Чундак, Медіацентр УжНУ

 

16 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів