Ужгородські депутати вирішили "житлові" проблеми Товариства інвалідів праці та дитинства «Оптиміст»

Ужгородські депутати вирішили "житлові" проблеми Товариства інвалідів праці та дитинства «Оптиміст»
Розглянувши клопотання Ужгородського товариства інвалідів праці та дитинства «Оптиміст» на нинішньому засіданні сесії міської ради внесли зміни до рішення «Про передачу приміщень у користування», тим самим передавши товариству «Оптиміст» у користування на умовах оренди вбудовані приміщення першого поверху площею 42,4 кв.м. та вбудоване приміщення другого поверху площею 12,8 кв.м. будівлі за адресою м. Ужгород, вул. 8 Березня, 46 для проведення статутної діяльності.

 

Іншим рішенням прийнято в комунальну власність територіальної громади міста каналізаційну мережу балансовою вартістю 73 тис. 258 грн та водопровідну мережу балансовою вартістю 60 тис. 880 грн на вулиці Вілмоша Ковача (Белінського), 17. Ці об’єкти, згідно з рішенням, передадуть КП “Водоканал м. Ужгорода” в якості поповнення статутного фонду.

Розглянувши клопотання Ужгородського національного університету, на засіданні сесії міськради вирішили вилучити з оперативного управління Центральної міської клінічної лікарні будівлю площею 2314,9 кв.м. за адресою м. Ужгород, вул. Грибоєдова, 20 та передати в оперативне управління університету.

Також, врахувавши клопотання Спеціалізованого навчально-виховного комплексу «Ялинка», ужгородські депутати проголосували за те, щоб передати в оперативне управління закладу будівлю котельні площею 189,7 кв.м. за адресою: м. Ужгород, вул. Нахімова, 3а.

Крім того, погодили вилучити з оперативного управління виконавчого комітету та департаменту міського господарства Ужгородської міської ради приміщення другого поверху будівлі 161,9 кв.м. за адресою: м. Ужгород, вул. Небесної Сотні (Уральська), 4 та передати її в оперативне управління управлінню містобудування та архітектури.

Джерело: Ужгородська міська рада у ФБ

 

16 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів