Привабити диво у своє життя можна власними силами!

Привабити диво у своє життя можна власними силами!
У суботу, 18 листопада, в студії "Вертикаль» (Ужгород, Корятовича 2\2) відбудеться незвичайний тренінг.

 

Передусім для тих, хто знає: чудесами можна управляти, а привабити диво у своє життя можна власними силами.

Чари є результат фрактальних повторень, коли усвідомлена дія стає звичкою, повторюваною у всіх планах буття. Згадайте три закони Кларка: коли учений стверджує, що щось можливо, то він майже напевно має рацію. Коли він стверджує, що щось неможливо, - він, мабуть, помиляється. Єдиний спосіб виявлення меж можливого полягає в тому, щоб наважитися зробити крок в неможливе. Будь-яку досить розвинену технологію не відрізнити від магії.

Проводить тренінг Олена Гондорчин, авторка численних програм щодо поліпшення життя жінок, сексолог, викладач жіночої йоги, яка має за плечима багатий досвід консультування з питань вдосконалення життя.

Олена пропонує чіткий і простий прописаний алгоритм дій для залучення в життя магії.

- Розглянемо основні типи мислення і виявимо ті негативні переконання і поведінкові звички, що заважають отримувати бажане - легко!

- Поговоримо про те, як працює наш мозок і про типи особистості, які пригнічують будь-який позитивний рух до нового.

- Навчимося керувати своєю Увагою, а значить енергією.

У програмі буде використовуватися глибока трансформаційна медитація, за допомогою якої ми навчимося керувати подіями в нашому житті.

У програмі тренінгу: безліч ясних і при цьому секретних технік, спрямованих на елегантне втілення чудес у вашому житті, за допомогою яких ви дуже скоро зможете: створювати стан виявлених чудес і можливостей всередині і зовні себе, використовувати знову виявлені можливості для створення відносин, грошей і станів у своєму житті, з легкістю приймати від світу ті можливості, які він від вас поки ховає, помічати ті можливості, які раніше не помічали, їх реально стане більше і потрібно буде лише простягнути руку

Вартість участі в програмі - 150 грн.

Для реєстрації на програму, просто напиши в приватне повідомлення і отримай ключ, що відкриває двері чародійства! - https://www.facebook.com/events/618741665182486/

 

 

 

16 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів