Любителі оковитої за кермом були, є і будуть!?

Любителі оковитої за кермом були, є і будуть!?
За минулу добу працівники поліції зафіксували 4 випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Тячівському, Берегівському та Іршавському районах Закарпаття.

 

За минулу добу поліція зупинила чотирьох нетверезих водіїв, два з яких взагалі не мають водійських посвідчень.

Двох нетверезих водіїв спіймали в селі Яноші Берегівського району, обох уночі. Водій автомобіля «ВАЗ-2101» виконував незрозумілі маневри на дорозі: то раптом зупинявся, то знову їхав. Це привернуло увагу групи реагування патрульної поліції. Водія зупинили. За кермом перебував нетверезий житель села Балажер, в якого драгер виявив 0,46 проміле алкоголю. Чоловік взагалі не має водійського посвідчення. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи й відсторонили його від керування.

Другий нетверезий водій, житель Яношів, їхав автомобілем «ВАЗ-21011», на якому не освічувався задній номерний знак. У нього виявили 1,4 проміле алкоголю. Водійського посвідчення чоловік також не має. На нього склали відповідні адмінпротоколи.

Третій нетверезий водій попався на Іршавщині. Обідньої пори працівники групи реагування патрульної поліції Іршавського району, котрі несли службу в селі Білки, помітили автомобіль марки «ВАЗ-2101», який рухався без увімкненого світла фар. Вказаний автомобіль патрульні зупинили.

За кермом перебував місцевий житель, який мав ознаки алкогольного сп’яніння. Його доставили на медосвідчення в районну лікарню, де виявили 1,6 проміле алкоголю в крові.

Від правопорушника вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Ще один правопорушник попався працівникам групи реагування патрульної поліції Дубового в селі Нересниця Тячівського району. Там уночі патрульні зупинили автомобіль «Fоrd Моndео» іноземної реєстрації, на якому не горіла одна фара і не підсвічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель з ознаками алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,25 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення і відсторонили його від керування.  

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до   суду для прийняття остаточного рішення.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

16 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів