Студентка з незвичним іменем здобула корону "Міс ФСН - 2017"

Студентка з незвичним іменем здобула корону "Міс ФСН - 2017"
14 листопада драйвова й тепла атмосфера, світлові ефекти, гучна музика заполонили велику залу ректорату УжНУ. Так факультет суспільних наук святкував День першокурсника й визначав найгарнішу студентку.

 

Юрій Остапець

Захід почали з Гімну України та напутнього слова декана Юрія Остапця до першокурсників. «Це свято — символічне, бо уособлює поступ уперед, відкриває нові можливості, плани на майбутнє. Ви зробили правильний крок, обравши Ужгородський університет, а відтак і факультет суспільних наук. Вам будуть читати лекції найкращі викладачі, професори, знані в Україні та за її межами. Проте, якими будуть студентські роки, залежить від вас.

Вихованці ФСНу можуть здобути не тільки диплом УжНУ, а й будь-якого європейського вишу. Для цього треба багато вчитися, знати іноземні мови. Бажаю скористатися всіма можливостями, сягнути найвищих сходинок у кар’єрі й стати успішними людьми!» – зазначив Юрій Олександрович.

Принагідно очільник факультету привітав представників підрозділу, які посіли почесні місця в університетських змаганнях: здобули перемогу в брейн-ринзі, «бронзу» — з баскетболу, стали п’ятими з легкої атлетики.

Відтак ведучий Валерій Костецький представив журі на чолі з хореографом, заступником директора Ужгородської СЗОШ № 2 Людмилою Федьо. До його складу також увійшли: фотограф конкурсу Олександр Феєр, власниця бранч-кафе Поліна Феєр, журналіст Віталій Глагола, міс Ужгород – 2017 Каріна Плита.

Журі

Виступ черлідерів

Відтак зал запалювали черлідери альма-матер. Після цього глядачі побачили фотопрезентацію семи конкурсанток, які боролися за корону першої красуні факультету суспільних наук.

А вже за кілька хвилин красуні вийшли на сцену. Перший вихід — в українському вбранні. За ним — інтелектуальний конкурс: кожна дівчина розповіла про себе й відповіла на дещо заплутані питання. Зауважимо, що ніхто не розгубився, а деякі відповіді викликали сміх залу. До прикладу, як звуть жінку, що першою освоїла літальний апарат (Єва).

Загалом упродовж вечора претендентки на корону з’являлися на сцені в чотирьох амплуа. Крім названого, був карнавальний вихід у блискучих сукнях і масках; дефілювали й у піжамах, вечірніх вбраннях.

Між виходами присутніх тішили вокальними номерами учениця Ужгородської СЗОШ № 2, як зазначив ведучий, майбутня абітурієнтка нашого вишу Анастасія Славич, кращий студент Закарпаття 2016 Віталій Горпей, талановита першокурсниця ФСН Даніелла Якобчук, студентка стоматологічного факультету Катерина Лінтур та фольк-гурт «Віднова» (Ганна Шміляк та Арсен Бабиченко),

Глядачі також побачили драйвову зумку (керівник — Анна Молнар) і стали свідками захоплюючого шоу від циркової арт-студії «Dragon fly». Остання в кінці свого виступу показала на своїх ліхтарях надпис «Міс ФСН – 2017».

Мірелла Грицан

Доки журі радилося, серед охочих розіграли 5 квитків у нічний клуб.

Відтак на сцену разом із деканом і головою журі вийшла Міс ФСН – 2016 Даніелла Турянчич. Титули між конкурсантками розподілили так: «Оригінальність» — Олександра Власюк, «Чарівність» — Каміла Варга, «Усмішка» — Марія Рішко, «Артистичність» — Ірина Курта, «Інтелект» — Вікторія Бенца.

Найкращою, за версією глядачів, «Міс фото» та віце-міс стала Крістіна Шпонтак. А звання «Міс ФСН – 2017» здобула студентка спеціальності «Публічне управління та адміністрування» Мірелла Грицан, котру журі також відзначило за граційність.

Вітаємо конкурсанток!

Ольга Брайлян

Медіацентр УжНУ

 

16 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів