Нові автобуси в Мукачеві: не все так склалось, як гадалось

Нові автобуси в Мукачеві: не все так склалось, як гадалось
Сучасні, зручні та ще з вайфаєм. Саме на такі автобуси з нетерпінням чекали Мукачівці свого часу. Сподівались, перш за все на те, що їздити будуть з комфортом, а часу, аби дістатись до потрібної зупинки витрачатимуть набагато менше. Однак, не так склалось, як гадалось. Нарікання на оновлений громадський транспорт, який почав курсувати у вересні за трьома маршрутами, почалися майже відразу. Втім, попри зауваження пасажирів, за три місяці ці недоліки так і не виправили.

 

Пасажири нарікають на довгу посадку. А все через нову, однак, як переконують мукачівці, недосконалу систему зчитування квитків. Інша проблема, автобуси – затісні. Люди кажуть, зайти в автобус з пакетами або торбами – майже нереально. Як розповідають мукачівці, трапляється і таке, коли водії автобусів перед носом закривали двері, мовляв, «ліміт на кількість місць вичерпаний, чекайте наступний», навіть, якщо мова іде про стареньку бабусю.

Або ж навіть взагалі не відчиняли двері на зупинці, і їхали далі. Турнікети створюють море незручностей. Особливо важко доводиться людям з обмеженим можливостями. Мукачівці кажуть, раніше ніколи не доводилось стояти в черзі, аби зайти в автобус. Зараз – це звична справа. Непристосовані нові автобуси і до наших доріг, кажуть мукачівці. Нерідко вони чіпляють так звані лежачі поліцейські. Щодо квитків, то їх також доведеться пошукати.

М-студіо

 

17 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів