Чому до канадійських вишів варто вступати до 1 грудня?

Чому до канадійських вишів варто вступати до 1 грудня?
Бо подача документів у канадські університети на вересень закривається 15 січня.

 

Осінній семестр у Канаді розпочинається так, як і в Україні — у вересні. Тому у студентів складається враження, що можна подаватися на навчання в червні, і вони все встигнуть. Ну, у крайньому випадку, у травні, щоб встигнути отримати візу. Це не зовсім так.

Подача документів у канадські університети на вересень закривається 15 січня. Це означає, що вже в грудні треба знати, куди саме вступати: до якого університету та на яку програму. Дуже часто студенти стикаються з додатковими труднощами під час вибору програми, оскільки наші та канадські реалії відрізняються.

Тому ті спеціальності, які популярні у нас, не користуються високим попитом у розвинених країнах. А про більшість програм, що популярні в Канаді, наші студенти ніколи навіть не чули — наприклад, бізнес-інформатика, технології поновлюваних джерел енергії, управління роботизованою агротехнікою, розробка приладів для біомедицини, кулінарні медіа та багато інших.

Звичайно, компанії повного циклу, як Anyway, допомагають студентам визначитися зі спеціальністю завдяки тестам на профорієнтацію та співвідношенням здібностей студента до вимог сучасного ринку праці. Але для цього потрібен час.

Що стосується коледжів, то зазвичай до 1 лютого є місця практично на всіх програмах, але й тут є свої винятки. Наприклад, на ветеринарію, медичні програми, деякі програми, пов'язані з медіа, програмуванням, анімацією, набір закривається буквально за тиждень. Крім того, за останній рік кількість іноземних студентів у Канаді збільшилась. Отже, важливо бути не лише конкурентоспроможним, а й діяти швидко, щоб зайняти місце на цікавій для вас програмі, а не вибирати з того, що залишилося.

Щоб збільшити кількість студентів з України, багато коледжів пропонують спеціальні умови та знижки за умови реєстрації на програми до 1 грудня:

  • повністю скасовують реєстраційний збір;
  • дають зарахування максимум за 3 дні;
  • пропонують стипендії до 5 тисяч доларів;
  • надають безкоштовний трансфер з аеропорту в коледж.

Джерело: "Ровесник"

 

17 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів