Чим завершилися перемовини "водних" Уповноважених Урядів України та Словаччини на прикордонних водах

Чим завершилися перемовини "водних" Уповноважених Урядів України та Словаччини на прикордонних водах
На Закарпатті фінішувало XV засідання українсько-словацької Комісії з питань водного господарства на прикордонних водах.

 

Після триденної роботи Уповноважених Урядів та експертів України і Словацької Республіки у галузі водного господарства на прикордонних водах Уповноваженими вчора, 16, листопада були підведені підсумки спільної діяльності за останні 9 років (2008-2017 рр.) з визначенням подальших перспектив та напрямків співробітництва, а також підписаний протокол XV засідання українсько-словацької Комісії. Окрім цього Уповноважені затвердили оновлений Регламент співробітництва між Україною і Словацькою Республікою в галузі гідрометеорології на прикордонних водах.

За результатами звітування експертних груп щодо протипаводкового захисту, гідрометеорології, охорони якості прикордонних вод, проведення переговорів та місцевого огляду водогосподарських споруд було затверджено план роботи заступників Уповноважених Урядів, керівників робочих груп та експертів Сторін на 2018 рік.

Підсумовуючи, Уповноваженими було відзначено плідну співпрацю Сторін як на територіальному, так і національному рівнях, яка є основою для успішного продовження спільної роботи і втілення перспективних планів у майбутньому.

Бассейнове управління водних ресурсів річки Тиса

 

17 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів