Закарпатська "Студентська осінь" назвала переможців

Закарпатська "Студентська осінь" назвала переможців
Перше місце на конкурсі здобули студенти Природничо-гуманітарного коледжу Ужгородського національного університету.

 

Напередодні, 16 листопада, в студентському центрі дозвілля «Ювентус» пройшов другий день щорічного фестивалю-конкурсу «Студентська осінь». На завершальному етапі студенти – представники підрозділів Ужгородського національного університету демонстрували свої танцювальні та вокальні здібності.

Першого дня, 14 листопада, учасники конкурсу показали вміння жартувати про нелегке, але веселе й насичене студентське життя. Пізніше журі сумували бали за обидва дні, щоб визначити переможців заходу.

Студенти демонстрували і танцювальні таланти

Свято розпочали з відеоролика ректора УжНУ Володимира Смоланки, яким той привітав усіх із прийдешнім Міжнародним днем студента та оголосив приємну звістку – 17 листопада буде вихідним днем в університеті. Відтак присутнім представили журі, яке оцінювало виступи на сцені.

У першому конкурсі студенти вразили розмаїттям жанрів: латиноамериканські, танець живота, номер від команди черлідерів, сольні, парні та колективні виступи, і навіть дотепні танцювальні міні-сценки.

Учасники музичного конкурсу також порадували присутніх оригінальністю виступів. Комусь вдалося по-справжньому запалити публіку, а декому – навіть розчулити. Студенти виконували переважно сольні номери, однак деякі конкурсанти виступили в дуетах і тріо. Окрім вокальних здібностей, дехто продемонстрував ще й гарну гру на укулеле, гітарі та бандурі.

Поки журі підраховувало загальні бали конкурсантів і обирало переможців, ведучі провели для присутніх у залі конкурси, призами за участь в яких були квитки на вечірнє афтепаті в нічному клубі «Babalu». Після цього на сцену вийшли проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Король та голова профкому УжНУ Ростислав Головчанський, які привітали студентів зі святом та назвали лауреатів в окремих номінаціях та за загальними результатами.

ІІІ місце на фестивалі «Студентська осінь-2017» посіла команда факультету туризму та міжнародних комунікацій. Срібло заходу дісталося представникам факультету міжнародних економічних відносин. Переможцями ж стали студенти Природничо-гуманітарного коледжу.

Крім подяк за участь і допомогу в організації конкурсу, переможці отримали грошові винагороди. Так, за 3, 2 і 1 місця студенти одержали 2000, 3000 і 5000 гривень відповідно. Вітаємо всі команди зі вдалими виступами, а винуватців заходу – студентів – із їхнім святом!

Антоніна Чундак, Медіацентр УжНУ

Фото, Відео Роберта Паппа

 

17 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів