Москаль: 36 гектарів землі для Аттіли Горвата вздовж українсько-угорського кордону було віддано в 2014 році

Москаль: 36 гектарів землі для Аттіли Горвата вздовж українсько-угорського кордону було віддано в 2014 році
Геннадій Москаль вважає спецоперацію прикордонників та військової прокуратури на Закарпатті піар-акцією, яка викликала резонанс по всій Україні, однак не дала жодних серйозних результатів.

 

– Немає ніяких серйозних вилучень наркотиків чи величезних сум готівки, жодна людина не опинилася в ізоляторі, – заявляє Геннадій Москаль. –  Що ж до «головного контрабандиста» (як його називають ЗМІ) Аттіли Горвата, то його вивезли із Закарпаття до Львова, а звідти до Києва, і що саме йому інкримінують, ніхто не знає. Наведу такий елемент спецоперації. У селі на Ужгородщині на город технічної працівниці геокадастру, яка не приймає жодних серйозних рішень, приземлився вертоліт, із нього повистрибували «черепашки-ніндзя» в масках і з автоматами, увірвалися до хати й поклали господарку разом із дитиною на підлогу. А потім з’ясовується, що жінка проходить у провадженні всього лише як свідок!

То для цього варто було збирати озброєний до зубів «спецназ» і летіти на вертольоті в село, наче там живе наступник Усами бен Ладена? Що це за показуха з бронетехнікою й авіацією? Якщо комусь із київських начальників, які претендують (чи претендували) на серйозну посаду, захотілося влаштувати особисту піар-акцію, то хай вибирають область, із якої вони виїхали в столицю, а не Закарпаття! Бо в нас і без цієї показухи купа бажаючих проводити різні політичні експерименти…

Єдиним результатом гучної спецоперації стало те, що один із доморощених політичних «стратегів» Балога, піднявшись зі смітника історії, куди його викинули в липні 2015р., проголосив, наче контрабандист А.Горват працював під прикриттям Москаля й Ланя, заніс 2 мільйони доларів у Генпрокуратуру за спокій, а зараз його хочуть «подоїти». То хочу проінформувати, що 36 гектарів землі вздовж українсько-угорського кордону А.Горвату виділили в 2014р., коли головою ОДА був ставленик Балоги Губаль. Котрий не робив жодного кроку (а тим більше в земельних питаннях) без благословення свого патрона. Тому Горвата міг прикривати тільки Балога, при якому той отримав землю, а не Москаль, при якому його затримали. До речі, керівницю Берегівського відділу Держгеокадастру, яка оформляла цю землю, звільнили з посади ще в 2016р., і ще відтоді по ній триває кримінальне провадження. І якщо в Балоги є хоч якісь докази про мільйони доларів у Генпрокуратуру, то хай надасть їх у НАБУ, а не засмічує інтернет-простір своїми галюцинаціями від чергового перепою.

moskal.in.ua

 

18 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Андрій 2017-11-19 / 09:33:26

    Так би рьяно проводили спецоперації на Донбасі, а не в тилу де ситно та уютно. Яка країна таки й спецоперації.