Ужгородка Оксана Шегеда: дружина, мама і королева фруктового чи м’ясного декору

Ужгородка Оксана Шегеда: дружина, мама і королева фруктового чи м’ясного декору
Її можна назвати дружиною, мамою і королевою фруктового чи м’ясного декору. Ужгородка Оксана Шегеда творить шедеври зі звичайних апельсинів, ананасів, винограду чи хурми.

 

На створення хоча б невеличкого фруктового букету йде мінімум 2 години. Фрукти необхідно належно підготувати: помити, почистити, нарізати. А далі — мистецтво карвінгу:

Uzh Inform

 

18 листопада 2017р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів

Залишити коментар:

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без будь-яких попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані правоохоронним органам, якщо від них надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати посилання та рекламні повідомлення!

Необхідні поля позначені наступним символом:*