Затримане на Закарпатті "тріо" водіїв роз’їжджало добряче "під шафе" без жодних документів

Затримане на Закарпатті "тріо" водіїв роз’їжджало добряче "під шафе" без жодних документів
Міру відповідальності кожного з них тепер вирішуватимуть у судовій залі.

 

За минулу добу на Закарпатті працівники поліції зафіксували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Мукачівському та Іршавському районах.  Троє з п’яти затриманих п’яних водіїв взагалі не мають водійського посвідчення 

Трьох нетверезих водіїв спіймали за минулу добу працівники поліції Ужгородського району, два з яких попалися вночі. В селі Холмок група реагування патрульної поліції зупинила автомобіль «ВАЗ-21011», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував нетверезий місцевий житель, який взагалі не має водійського посвідчення. Від проходження медосвідчення водій відмовився, тож в присутності свідків на нього склали відповідні адмінпротоколи й відсторонили його від керування.

У селі Чертеж працівники поліції зупинили вночі автомобіль «ВАЗ-2101», на якому не горіла передня й задня фари. У машині перебувала компанія юнаків, які поверталися з дискотеки. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, драгер  виявив у нього 1,84 проміле алкоголю. Водійського посвідчення молодий чоловік також не має. На нього склали відповідні адмінпротоколи й відсторонили від керування.

Третій нетверезий водій попався вже зранку в селі Підгорб Ужгородського району. Там злетів у кювет і вдарився в електричний стовп автомобіль марки «Volkswagen Pаssаt». Керував ним житель села Баранинці. Коли на місце події прибула група реагування патрульної поліції, то виявила у водія 2,62 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Іршавським правоохоронцям обідньої пори надійшло повідомлення від громадян про те, що в селі Собатино п’яний водій ледь не наїхав на весільну процесію, що рухалася узбіччям дороги. На місце події прибув наряд групи реагування Іршавської поліції. Поліцейські затримали автомобіль марки «Дaеwoo Маtіz», за кермом якого перебував 60-річний місцевий житель. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння і не пред’явив водійського посвідчення. Від проходження медосвідчення він відмовився, про що було складено відповідний адмінпротокол. Від керування нетверезого водія відсторонили.

Ще один правопорушник попався працівникам групи реагування патрульної поліції Мукачівського району в селі Верхній Коропець. Там уночі патрульні зупинили автомобіль «ВАЗ-21099», який рухався зі сторони в сторону, створюючи аварійну ситуацію. За кермом перебував житель Мукачева з ознаками алкогольного сп’яніння. Чоловік взагалі не має водійського посвідчення. Машину взяв покататися від товариша.

Від проходження медосвідчення нетверезий водій відмовився, про що було складено відповідний адмінпротокол. Від керування правопорушника відсторонили.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

19 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів