У найбагатшому селі Закарпаття "сімка" смертельно наїхала на татуйованого пішохода

У найбагатшому селі Закарпаття "сімка" смертельно наїхала на татуйованого пішохода
Наразі поліція встановлює особу загиблого.

 

Напередодні ввечері близько 19.00 год. на вул.Борканюка у селі Нижня Апша Тячівського району сталася ДТП зі смертельними наслідками. Водій автомобіля марки «ВАЗ-2107»  наїхав на пішохода,  який перебігав вулицю. Сам водій «сімки» викликав «швидку».  

На жаль, потерпілий - чоловік  віком близько 30-35 років від отриманих травм помер дорогою до лікарні.

Наразі поліцейські встановлюють особу загиблого. Це чоловік віком 30-35 років,  зріст 175-180 см,  середньої тілобудови,  волосся світле коротке. На лівій кисті руки мав татуювання у вигляді хреста. Біля себе не мав ні мобільного телефону,  ні документів. Був одягнений у спортивні штани та кофту чорного кольору,  кросівки чорні з білими полосами та кепку світло-бежевого кольору.

За фактом смертельної аварії поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Автомобіль помістили на спецмайданчик Тячівського  відділу поліції.

Хто володіє інформацією про особу загиблого, просимо повідомляти за телефонами: (097) 474 68 77, «102»,  до чергової  частини Тячівського  відділу або до найближчого  відділу поліції.

Джерело: Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 

19 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів