Майбутні правники з УжНУ побачили формат судового процесу в Апеляційному суді Закарпаття...

Майбутні правники з УжНУ побачили формат судового процесу в Апеляційному суді Закарпаття...
...та взяли участь в екскурсії приміщеннями обласної апеляційної установи.

 

Днями студенти 4-го курсу (зі скороченим терміном навчання) юридичного факультету побували в Апеляційному суді Закарпатської області на Дні відкритих дверей.

Ознайомлення з особливостями роботи цієї установи для молоді організував старший викладач кафедри цивільного права та процесу Павло Конч.

Студенти дістали змогу побачити формат судового процесу в апеляційній інстанції. Гості познайомилися з суддями та взяли участь в екскурсії приміщеннями установи.

Один зі студентів, Олександр Феєр, поділився враженнями після відвідин суду, зауваживши, що це було справді корисно, адже цікавіше дізнаватися нову інформацію безпосередньо на практиці. Ужнівці мали нагоду ознайомитися з декількома провадженнями, котрі розглядала колегія.

Павло Конч зі студентами

Також Олександр додав, що в установі до майбутніх юристів ставилися тепло й привітно, а їм, своєю чергою, цікаво було поспостерігати за роботою кваліфікованих знавців своєї справи.

Варто зауважити, що екскурсійний формат проведення занять для правничого підрозділу не новий. Це невід’ємна складова навчання, що дає молоді нагоду безпосередньо поспілкуватися з практиками своєї професії, поставити їм запитання й ізсередини ознайомитися з процесом функціонування різних установ, де працюють юристи.

Катерина Хижняк, Медіацентр УжНУ

 
ФОТО Олександра Феєра

 

20 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів