Про календар "гендерних" подій у закарпатському Перечині

Про календар "гендерних" подій у закарпатському Перечині
Щоб відзначити Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок, агентства Організації Об’єднаних Націй (ООН) проведуть «Флешмоб міст», підсвітивши помаранчевим кольором адміністративні будинки та визначні архітектурні об’єкти у 16 містах України, одним із таких міст є ПЕРЕЧИН.

 

Акція, запланована на 24 листопада, має на меті символічно почати відлік всесвітньої кампанії 16 Днів Активізму проти ґендерно обумовленого насильства в Україні.

З цього приводу 24 ЛИСТОПАДА 2017 РОКУ О 17 ГОДИНІ У ПРИМІЩЕННІ ПЕРЕЧИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВІДБУДЕТЬСЯ ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ, під час якої буде анонсовано події, що відбуватимуться у Перечині протягом 16 днів у рамках всесвітньої кампанії 16 Днів Активізму проти ґендерно обумовленого насильства в Україні. У заході візьмуть участь представники Перечинської міської ради, благодійного фонду «Центр громадських ініціатив» та правоохоронних органів.

Кампанія 16 Днів Активізму проти ґендерно обумовленого насильства в Україні починається 25 листопада – у Міжнародний день боротьби з насильством щодо жінок, – і триває до Міжнародного дня прав людини, 10 грудня, для привернення уваги до проблеми насильства щодо жінок щороку у світі. Такі часові рамки були обрані, щоб символічно поєднати насильство над жінками та права людини, і наголосити, що насильство є кричущим порушенням прав людини.

Більш детальна інформація про календар подій в рамках 16 Днів Активізму проти ґендерно обумовленого насильства в Україні та інформаційний бюлетень з актуальною статистичною інформацію про насилля в України будуть доступні на сайті Представництва ООН.

Інформація про календар подій у місті Перечин буде розміщено на сайті та на сторінках у Фейсбуці благодійного фонду «Центр громадських ініціатив»  та Перечинської міської ради. 

 

20 листопада 2017р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів