Закарпатські митники вилучили з незаконного обігу 1583 одиниці набоїв до зброї

Закарпатські митники вилучили з незаконного обігу 1583 одиниці набоїв до зброї
Протягом січня-жовтня 2017 року в зоні діяльності Закарпатської митниці ДФС виявлено 10 фактів незаконного переміщення зброї та боєприпасів.

 

Зокрема закарпатськими митниками зафіксовано та припинено один факт незаконного переміщення вогнепальної зброї травматичної дії, шість фактів незаконного переміщення набоїв до вогнепальної зброї, один факт незаконного переміщення холодної зброї, один факт незаконного переміщення капсулів для спорядження набоїв до нарізної вогнепальної зброї, а також один факт незаконного переміщення арбалета і дротиків до нього.

Відтак митницею із незаконного обігу вилучено 38 одиниць набоїв до вогнепальної нарізної зброї, 39 одиниць набоїв до зброї травматичної дії, 853 одинці набоїв до мисливської гладкоствольної зброї, 653 одиниці набоїв до спортивної зброї. Також з незаконного обігу вилучено вогнепальну зброю – пристрій для відстрілу гумових куль, 1999 капсуль для спорядження набоїв до нарізної вогнепальної зброї та 5 одиниць спортивної і пневматичної зброї.

Протягом січня-жовтня 2017 року на адресу УСБУ в Закарпатській області митницею направлено одне повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки злочину передбаченого статтею 201 Кримінального кодексу України. Йде мова про випадок, який стався наприкінці лютого поточного року на митному пості «Ужгород». В іноземця, який в’їжджав в Україну зеленим коридором автомобілем «HONDA CRV», службовий собака виявив 35 набоїв до вогнепальної нарізної зброї калібру 9 мм BROWNING COURT. Набої знаходилися серед особистих речей водія.

ДФС у Закарпатській області

 

20 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів