Закарпатські ювенали провели правовий урок для ужгородських школярів

Закарпатські ювенали провели правовий урок для ужгородських школярів
Учні першого класу загальноосвітньої школи № 5 м. Ужгорода разом з поліцейськими вивчали правила поведінки на дорозі, правила спілкування з незнайомцями та як вберегти себе від злочину, коли дитина сама вдома.

 

17 листопада поліцейські сектору ювенальної превенції ГУНП в Закарпатській області завітали з правовим уроком до учнів першого класу ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5 м. Ужгорода.

Під час уроку діти вивчили правила поведінки та спілкування з незнайомцями,а також засвоїли основні правила поведінки самостійного перебування дітей вдома.

Дітки ознайомилися з основними правила поведінки на дорозі та навчились як вберегти себе від дорожньо-транспортної пригоди.  Працівники поліції провели з школярами і практичне заняття, під час якого показали наочно  різні надзвичайні події на дорозі, які можуть трапитися з учасниками дорожнього руху. Діти виступали в ролі автомобілів і в ролі пішоходів.

Першокласники із захопленням брали участь у занятті. Хочеться вірити, що кожен такий захід з боку поліцейських, дасть змогу малечі вберегти себе від надзвичайних подій у житті. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

20 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів