На Тячівщині, під час сварки, син побив батька до смерті

На Тячівщині, під час сварки, син побив батька до смерті
Співробітники Дубівського відділення поліції встановили особу підозрюваного в нанесенні місцевому жителю тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до летальних наслідків.

 

Сьогодні, 20 листопада, близько 14:45 на лінію «102» надійшло повідомлення від мешканки смт. Дубового Тячівського району про неправомірні дії з боку сина її сусіда. Жінка повідомила, що 32-річний дубівчанин з незрозумілих причин погрожує їй фізичною розправою.

Поліцейські, що прибули за викликом, за вказаною адресою, знайшли у помешканні тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. Особу потерпілого встановили. Ним виявився 51-річний мешканець Дубового. На обличчі та тілі чоловіка правоохоронці виявили тілесні ушкодження, від яких він помер.

У спричиненні тілесних ушкоджень запідозрили сина потерпілого. Як з’ясували слідчі, 32-річний чоловік прийшов до помешкання свого батька та почав із ним сваритися. Під час конфлікту він наніс батькові тілесні ушкодження, які стали причиною смерті. Після цього підозрюваний розпочав погрожувати сусідці, а згодом навідався до знайомих, у котрих намагався позичити гроші, аби виїхати закордон.

Поліція Дубового спрацювала оперативно: особу підозрюваного встановлено. Тривають першочергові слідчі дії. У злочинних діях дубівчанина вбачаються ознаки правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Слідство у справі триває.

 Відділ комунікації поліції Закарпатської област

 

20 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів