І на обліку перебувала, і наркотики зберігала – у помешканні 36-річної ужгородки поліція провела обшук

І на обліку перебувала, і наркотики зберігала – у помешканні 36-річної ужгородки поліція провела обшук
Під час санкціонованого обшуку у помешканні ужгородки по вул.Минайській, поліцейські вилучили канабіс та метамфетамін. За фактом зберігання наркотичних засобів правоохоронці провели досудове розслідування, справу скерували до суду.

 

Згідно з ухвалою суду у помешканні 36-річної мешканки обласного центру поліцейські Ужгородського  відділу провели обшук. Під  час слідчих дій  полісмени з квартири жінки вилучили наркотичний засіб – канабіс,  вагою  майже 36 грамів та психотропну речовину – метаметамін,  масою – 2,4 грами.

В ході слідства правоохоронці встановили, що жінка вже неодноразово притягувалась до  кримінальної  відповідальності за зберігання наркотичних засобів та речовин. Окрім того, підозрювана перебуває на обліку у обласному наркодиспансері в м.Ужгороді.

За фактом незаконного зберігання наркотичних засобів та психотропних речовин у великому розмірі та повторно слідчі провели досудове розслідування за ознаками част.2 ст.309 Кримінального кодексу України. Покарання підозрюваній визначить суд.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 

20 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів