Розшукувана три дні 11-ти річна мешканка Мукачівщини знайшлася!

Розшукувана три дні 11-ти річна мешканка Мукачівщини знайшлася!
Працівники поліції Мукачівського району знайшли неповнолітню, яка посварившись з батьками, втекла з дому. Поліція розшукала зниклу в одному з мукачівських готелів. Неповнолітню поліція помістила до притулку, на батьків дівчинки склали відповідні адмінпротоколи.

 

До поліцейських Мукачівського відділення поліції із заявою про зникнення 11-річної дочки звернулась мати дитини. Жінка повідомила, що ввечері, 18 листопада, її дочка,  учениця 7-го класу, взяла свої речі і пішла з дому. На телефонні дзвінки не відповідає. 

Поліцейські слідчо-оперативної групи з`ясували, що у день свого зникнення дівчина посварилася  з батьками. До того неодноразово їх попереджала, що піде з дому і не повернеться.

В результаті  розшукових заходів правоохоронці встановили місце знаходження малолітньої. Знайшли дівчинку в одному з місцевих мукачівських готелів. 

Поліцейські провели з дівчиною бесіду та помістили до дитячого притулку у селі Батьово, що на Берегівщині. На батьків неповнолітньої працівники поліції склали відповідні адмінматеріали. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

21 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів