Закарпатка Ганна Феєр отримала золоту статуетку "Жінки ІІІ Тисячоліття"

Закарпатка Ганна Феєр отримала золоту статуетку "Жінки ІІІ Тисячоліття"
Директор Закарпатської школи моделей «А’СТАР» Ганна Феєр отримала золоту статуетку та найвищу Всеукраїнську премію «Жінка ІІІ Тисячоліття» за професійні досягнення та успіхи. Х - Ювілейна церемонія нагородження найвищої відзнаки Всеукраїнської премії «Жінка ІІІ Тисячоліття» відбулася 18 листопада в Києві.

 

Всеукраїнська Премія «Жінка ІІІ тисячоліття» — це нагорода, що вручається щорічно з 2006 року міжнародною громадською організацією «Жінка III тисячоліття» українським жінкам, що зробили значний внесок у певну галузь та реалізовувались у різноманітних сферах діяльності у чотирьох категоріях: «Знакова постать», «Рейтинг», «Перспектива» та «Надія України».

Статуетка символізує силу і витонченість жінки, незламну силу і красу її духу, недосяжну для вітрів часу.

«Готуючись до десятої ювілейної церемонії ми обрали тих, чиї долі здалися нам найбільш яскравими, тих, кому довелося подолати не одну перещкоду, шоб досягти справжнього успіху, оскільки цей успіх є не тільки особистим, а й має велике значення для всієї країни» - зазначила Вища Представницька рада. 

«Зрозуміти своє призначення й реалізувати його, досягти мудрості та духовної досконалості! — таке життєве кредо Ганни Феєр. Змалку вона мріяла стати успішною бізнес-леді і працювати в індустрії моди. Дитяча мрія Ганни здійснилася кілька років тому, коли вона заснувала Закарпатську школу моделей «А’СТАР». Кожного року завдяки професіоналізму колективу «А’СТАР» запалюються нові «зірки» в модельній індустрії. За участі своїх блискучих моделей Ганна Феєр організовує тематичні модні шоу-покази, серед завдань яких збагачення традицій та стилів української культури моди, підтримка та розвиток молодих дизайнерів, популяризація національних брендів одягу.

Джерело: Ужгородський прес-клуб

 

22 листопада 2017р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів