У матчі фаворитів УФЛ знову перемагає «Проспект»

У матчі фаворитів УФЛ знову перемагає «Проспект»
В обласному центрі футзал з кожним туром набирає обертів популярності. Зокрема, в рамках другого туру ужгородської футзальної ліги найбільша увага вболівальників була прикута до матчу двох фаворитів – «Проспекта» та «Миная».

 

Звісно, суперники знані: в складах обох команд виступають кваліфіковані гравці за плечима яких професійна кар’єра. Та й у «Миная» були старі рахунки з «Проспектом», адже саме останні в двох матчах минулого сезону зуміли обіграти мийнаців й стати чемпіонами футзальної ліги. Тоді велику роль у перемозі проспектівців зіграв кращий бомбардир минулого чемпіонату Роберт Гегедош, а вже в цьому чемпіонаті він перейшов до стану «Миная», тож таке підсилення мало б зіграти на користь «Миная». Та як виявилося на цей двобій значно краще налаштувалися футзалісти «Проспекту», у складі яких на головних ролях були Матвій Бобаль, Анатолій Нурієв, Ігор Добровольський та Юрій Шукаль. В головному залі СК «Зінедін» ніде було яблуку впасти – і не дарма, вболівальники стали свідками запеклого двобою з голами на різний смак. Першими свою нагоду реалізували проспектівці, та невдовзі досвідчений Влад Микуляк відновив паритет. В середині тайму «Проспект» повторно виходить уперед, але за шостий фол – Роберт Гегедош точно реалізовує 10-метровий удар – 2:2. Гадаю, переломним у цій зустрічі став третій гол, який змогли провести гравці «Проспекти» з сигналом про завершення першого тайма. Коли гравець «Проспекта» завдавав завершального удару арбітр ФІФА з футзалу Сергій Дребужан зафіксував взяття воріт, тим самим викликавши бурхливу реакцію в гравців «Миная», які накинулися на рефері ледь чи не всією командою. Натомість зі стану «Проспекта» на минайців наче ураган налетів тренер Євген Прозор. Добре, що втрутилася охорона й заспокоїла гравців та тренера. Арбітр усім пояснив, що все ж про кінцівку тайму, як і матчу, окрім фінальної сирени має просигналізувати свисток арбітра, а так як свисток ще не прозвучав, то гол має бути зарахований – так в підсумку й сталося.

Не знаю чи то підопічні граючого тренера минайців Миколи Гібалюка витратили велику частку енергії на з’ясування стосунків щодо зарахування третього м’яча, чи просто психологічно перегоріли, бо в другому таймі, так і не зуміли реалізувати бодай одну голеву нагоду. Звісно, феноменально відіграв поєдинок кіпер «Проспекта» Мирослав Лютнянський, який отримав купу овацій та схвальні відгуки вболівальників. Натомість підопічні Євгена Прозора ще двічі вразили володіння минайців. Тож матч завершився з результатом 5:2 на користь «Проспекта».

В інших матчах другого туру маємо такі результати:

Суперліга: «Беркут» – «Медея» – 5:5; «Радванка» – «Вопак» – 9:3; «Алекс» – «УжНУ» – 4:8;«Проспект» – «Минай» – 5:2.

Вища ліга: «Олімпік» – «Епіцентр» – 14:4; «УЖНЕТ» – «Коритняни» – 5:1; «Вікінг» – «Худльово» – 5:2; «Штурм» – «Верест» – 5:3.

Перша ліга. Група А: «Трактор» – «Будівельник» – 2:0; «Фенікс» – «КС Ужгород» – 1:1; «Тиса» – «Тімвір» – 1:8; «Афріка Юнайтед» – «КІТ» – 0:3.

Група Б: «Стандарт» – «Перечин» – 1:5; «Зіна» – «Інваспорт» – 5:3; «УТЕІ» – «Рятівник» – 9:6; «Здоров’я» – «Сторожниця» – 4:8.

Семен МИХАЙЛИК

На ФОТО: Матвій Бобаль святкує взяття воріт «Миная».

 

 

22 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів